Babavigasztaló

Megoldások síró babák megnyugtatására

Friss topikok

  • Júlia Egervölgyi: Szia! Nagyon szuper cikk, köszi. A homeopátiás szereket háromszor kell szedni,ugye? Három nap egy ... (2019.04.05. 17:00) A szuvas tejfog

"A" Síró Gyerek

2012.05.02. 22:25 - Manócanya

Címkék: gyereknevelés hiszti hiperaktív együttalvás elaltatás rossz gyerek hasfájós

 

Többbször gondoltam rá, hogy át kellene írni a blog nevét, ez így ijesztő első hallásra, de mostanra rájöttem, hogy vannak szülők, akinek hozzám hasonlóan ilyen képe van a gyerkről, hogy az csak állandóan bőg. Bezzeg a szerencsések az angyalkával... 

Nos, arra is fény derült, hogy ezek a síró-rívó rikoltozó apróságok nem nevelési hiba áldozatai, hanem agyi részképesség hiányosak (drága apjuk vetette fel, hogy "a szófogadási képesség hiányzik belőlük"). Egész egyszerűen az agyi ingerületek nem úgy viselkednek náluk mint nagyon sok, "szokványos" gyerekben. 

A leírás itt van, szerintem sokan a gyerekükre ismernek azok közül, akiket más sikeresen megbélyegeztek itt-ott a "rossz gyerek", "rossz szülő", hiperaktív....stb. cimkével:

http://eleventeam.hu/tudtad/meg-nem-ovis/

eleventeam.hu/tudtad/meg-nem-ovis/

Érdemes felméretni őket, majd a megfeleő terápiával kezelni is a kicsiket, például akár ezzel:
 

http://www.okositotorna.hu/terapiak/tsmt

www.okositotorna.hu/terapiak/tsmt

Kis türelem, némi gyakorlás, és eljön az idő, amikor nekünk is kezelhető gyerekünk lesz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sirogyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr764485330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása