Babavigasztaló

Megoldások síró babák megnyugtatására

Friss topikok

  • Júlia Egervölgyi: Szia! Nagyon szuper cikk, köszi. A homeopátiás szereket háromszor kell szedni,ugye? Három nap egy ... (2019.04.05. 17:00) A szuvas tejfog

Viselkedési problémák mozgásos megoldása

2012.07.29. 15:13 - Manócanya

Címkék: alvászavar hiszti sírás mozgásfejlődés hiperaktivitás figyelemzavar rossz gyerek rossz tanuló kúszás kimaradás SNI sajátos nevelési igényű gyerek iskolai kudarc

BHRG Alapítvány

"A korai tünetészlelésnek és a korrekt vizsgálatnak nagy jelentősége van. 
A megfelelő (adekvát, oki) beavatkozás hiányában a tünetektartósan fennmaradhatnak, s fokozatosan válik mind a szülők, mind a gyermeket körülvevő egyéb környezet számára az,- hogy a gyermek fejlődése, tudása, viselkedése eltér a kortársaitól.
Kedves Szülők, ha a fentebb olvasható táblázat tünetei körül van egy vagy több, amiben gyermekére ismer,- kérjen a BHRG Alapítványba vizsgálati időpontot!
Elképzelhető az is, hogy a tünetek mögött nincs organikus sérülés, akkor a pszichés vagy a pedagógiai feltételeket kell megvizsgálni,- hogy a környezet hozzáállása megváltoztatásával érjenek el a családok pozitív változást (tünetcsökkenést)."

A bejegyzés trackback címe:

https://sirogyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr324684882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása